Search
Close this search box.

BERLELUASANYA MAB FAKE SEKARANG DI KEDAI BORONG PRODUK KESIHATAN

MAB bukanlah produk viral bermusim yang naik atas sebab marketing yang hebat. MAB adalah benar-benar produk yang berkualiti, berkesan, 100% natural herb dan tiada kimia sintetik yang merbahaya. MAB terbukti baik dan pengguna benar-benar yakin dan banyak membantu menyelesaikan masalah wanita. MAB adalah produk yang mendapat permintaan yang tinggi kerana khasiat dan kebaikkannya yang banyak berbaloi dengan harganya.

Disebabkan kemahsyuran MAB ini maka keadaan ini telah membuka mata Pemborong Produk Kesihatan dan premis-premis perniagaan. Maka dengan itu mereka berusaha untuk menguasai pasaran MAB. ZPR menyedari akan permintaan mereka untuk membeli secara borong. Dalam hal ini ZPR menyedari akan risiko apabila Pemborong mula memguasai pasaran. Perkara utama adalah mereka akan bermain harga.Jika mereka membeli dengar harga borong, mereka akan menjual harga yang murah kepada pelanggan. Kesan campur tangan Pemborong ini akan mematikan sistem dealer ZPR.

Selain itu masalah Pemborong ini mereka tidak ada ilmu MAB untuk memberi panduan penggunaan MAB. Mereka hanya sekadar mengaut keuntungan. MAB tidak seperti produk lain kerana penggunaanya memerlukan ilmu tentang kewanitaan dan berbeza mengikut tujuan masing-masing. ZPR hanya mengajar kepada dealer yang dilantik dan mereka berada dalam sistem dealer ZPR. Jika cara makan tidak diketahui, ini akan merosakkan imej MAB dan pelanggan akan memberi reputasi yang tidak baik keberkesanan MAB.

Demi menjaga nama baik dan kelangsungan bisnes MAB agar berterusan, ZPR tidak membekal  semborono kepada orang yang tidak dilatih. ZPR melatih melalui dealer-dealer yang terpilih dan mematuhi syarat di setiap negeri di seluruh Malaysia dan mereka adalah dealer yang bertauliah ZPR.

ZPR tidak pernah membekal MAB kepada Pemborong Produk Kesihatan. Akan tetapi mereka tetap mahu melibatkan diri kerana ingin mengambil keuntungan atas kemahsyuran MAB. Oleh yang demikian diantara mereka telah mencipta MAB Tiruan/Fake. Mereka masih menjual MAB dengan sticker lama yang mengandungi tuntutan khasiat sedangkan MAB Ori ZPR sekarang sudah tidak lagi membuat tuntutan khasiat pada sticker. Sedikit sebanyak pengguna yang terpengaruh dengan harga murah dan tidak peka telah membeli MAB Fake dari mereka. Terdapat kes yang menerima mudharat akibat makan MAB Fake secara tidak disedari.

Untuk makluman pengguna MAB sekelian, janganlah anda membeli MAB di kedai-kedai Pemborong Produk Kesihatan kerana ZPR tidak memberi jaminan keasliannya. ZPR tidak membekal MAB kepada mereka kerana sikap tidak jujur mereka memanipulasi harga yang diselaras oleh ZPR. Mereka lebih gemar menjual mengikut harga sesuka hati mereka dan tidak menghormati syarat-syarat dari Pengasas Produk. Kesan perbuatan merela, ramai usahawan terkandas kerana isu main harga walau pun mereka mempunyai produk yang bagus. Mereka dengan amalan mereka menunggu produk lain meletop untuk disambar dan mendapat keuntungan jangka pendek.

Oleh yang demikian belilah MAB dari dealer-dealer sah ZPR sahaja supaya anda tidak tertipu dengan mereka. Sayangilah kesihatan anda hanya makan MAB Original dari ZPR sahaja. Ciri-ciri MAB FAKE seperti foto dibawah.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *