Search
Close this search box.

CARA MENGGUNA MAB UNTUK MENDAPAT ZURIAT

Untuk hamil sperma lelaki perlu masa yang cepat untuk bergerak merentasi servik wanita untuk bersenyawa dengan ovum . Biasanya sperma lelaki boleh hidup sampai 3-7 hari. Tetapi ovum boleh hidup 24 jam sahaja. Walau pun sperma mempunyai umur yang panjang dari ovom tetapi dalam tempoh 24jam ia perlu bersenyawa dengan ovum. Jika tidak, ovum akan luput hayatnya dan proses persenyawaan tidak akan berlaku. Kehamilan berlaku apabila sperma bergabung dengan ovum, dengan itu kedua-duanya mesti hadir untuk bertemu dalam rahim bagi melakukan persyenyawaan.

Waktu ovum keluar dari ovari adalah selepas berlaku ovulasi. Ovulasi berlaku 2 minggu selepas kering period. Ovulasi berlaku apabila ovum telah matang dibebaskan dari ovari bergerak memasuki tiub fallopia untuk melakukan persenyawaan. Ovum ini mampu hidup selama 24 jam selepas meninggalkan ovari.

MAB bertindak mendetox saluran peranakan (servik) supaya bersih dari darah  peiod/nifas lama yang tidak keluar habis. Tanda saluran peranakan ini telah didetox adalah keluarnya darah hitam/coklat yang tidak menentu terutamanya bagi wanita yang lama tidak berperiod.

Tanda serasi dengan MAB, apabila habis 21 biji, pada hari besoknya period akan keluar. Apabila mendapat period tetap, maka waktu suburnya dapat diketahui iaitu 2 minggu selepas kering period, hari ovulasi atau subur dapat diukur. Jadi, apabila sudah mendapat period tetap, berhenti makan MAB dan kerap bersama hinggalah mendapat hasil.

Ringkasan cara makan untuk mendapat zuriat seperti dibawah;

Selepas selesai proses detox ini, period akan jadi normal dimana tahap ini anda telah mencapai tahap ke serasian dengan MAB. Apabila mencapai tahap serasi ini, andan akan mendapat period regular (period tetap anda sebenar) iaitu habis saja makan 21 biji besoknya period akan datang. Setelah beberapa bulan mendapat peroid regular ini maka waktu subur boleh dapat diketahui.

Paham kaedah mendapat zuriat dengan MAB melalui video dibawah.

 

2 comments

  1. Alhamdulillah mab sangat membantu pasangan yg sedamg ikhtiar hamil. Boleh dapatkan konsultasi percuma dengan zahra. Wasap 01121145929 untuk tempahan dan konsultasi percuma

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *