Search
Close this search box.

KENAPA AMBIL HSPM RICH BADAN JADI KUAT

HSPM RICH adalah makanan kesihatan dan merupakan super food sesui untuk semua peringkat dewasa hingga kanak-kanak. Disamping HSPM RICH rasanya sangat sedap ianya kaya dengan zat berupa vitamin, nineral dan enzim. Sangat berkhasiat kaya dengan makanan sunnah seperti kismis, kurma, badam, delima, zakfaran, garam bukit, arabic gum.

Sesuatu produk itu hendaklah dilihat dari bukti saintifik sebelum mendakwa ia berkesan. Produk memberi kesan kerana adanya bahan aktif yang terkandung dalam bahan tersebut. Dimanakah bukti yang menunjukkan produk tersebut kaya vitamin dan mineral yang cukup?

Dibawah ini adalah bahan aktif yang terkandung dalam garam bukit meliputi mineral vitamin dan enzim yang dibuat kajian oleh Dr barbara Hendel.

Bahan aktif tersebut selamat dijadikan Allah dalam dos makanan, tidaklah seperti bahan aktif dalam kimia sintetik yang dicipta oleh saintis dalam dos ubat yang tinggi seperti steroid dan dadah. Dibawah ini adalah 84 bahan aktif yang terkandung dalam bahan dalam garam bukit.

Dibawah ini pula adalah bahan aktif yang terkandung dalam habbatus sauda dan madu. Ternyata madu mempunyai nilai khasiat yang tinggi untuk kesihatan.

Inilah punca-puncanya kenapa orang yang mengambil HSPM RICH merasa segar dan kuat, sukar dihinggapi penyakit kerana ianya kaya dengan vitamin, mineral dan enzim yang menjadi makanan sel dalam badan kita seterusnya semua organ dapat berfungsi dengan baik. Dengan itu badan akan membuat sistem imun yang kuat untukbmengelak dari serangan bakteria dan virus dari luar.

HSPM RICH

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *