Search
Close this search box.

KESIHATAN BAIK – KISAH PENGAMAL MAB SELAMA 8 TAHUN

Beliau adalah pengamal MAB selama 8 tahun sejak tahun 2010 bermula anak ke 2 dan sekarang sudah anak yang ke 4. Beliau tidak pernah mengamalkan produk lain selain MAB.

Beliau adalah  wanita bekerja di pejabat dan menguruskan sendiri rumah tangga, memasak, mengemas rumah serta menguruskan anak-anak di rumah mau pun ke sekolah menghantar dan mengambil anak.

Beliau menceritakan pengalamannya dengan mengambil MAB beliau sentiasa bertenaga walaupun tidak cukup rehat.

” sy yg uruskan segala.. mmg dikatakan 24jam tidak cukup utk sy, tp energy sy ditahap maksimum, walaupn tak cukup tidur, sy tak pernah tertidur d opis.¬†
bgn seawal 5.30pg uruskan hal anak2 bersiap untuk ke kerja, dan balik kerja uruskan ank2 balik sekolah masak dan masuk bilik untuk tidur pukul 10.00 mlm.
hanya krn amalkan #maajunanggunbistari saya menjadi seorang wanita yang cergas”

Selepas isu viral dulu pesakit mengalami masalah buah pinggang, tergerak hari beliau ingin membuat pemeriksaan kesihatan kerana telah lama mengguna MAB 8 tahun lamanya. Juga ingin menguji dakwaan viral tersebut benar atau tidak.

Beliau membuat ujian darah dan ujian air kencing. Hasil ujian darah seperti maklumat di atas. Hasil ujian menunjukkan bahawa kandungan darah baik. Bacaan creatinin menunjukkan bahawa buah pinggang beliah normal dan sihat.

Ini membuktikan bahawa MAB baik tidak seperti dakwaan berniat buruk seperti viral dulu. Kesemua otai dealer MAB adalah pengguna tegar. Mereka sihat kini sihat dan kekal cantik.MAB memang semulajadi dah telah digunakan lebih dari 40 tahun lamanya. Dibawah ini adalah link menunjukkan kenyataan pengamal MAB tersebut.

https://www.facebook.com/MABKelantan/?hc_ref=ARTF41FPLImxC9vZuOG70I8q5kjrNDswzYjrUIFDMvbA1W-PH3pkzbceByy1VZht7po&fref=nf

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *