Search
Close this search box.

PROMOSI

PROMOSI Julai datang lagi. Dapatkan harga MAB yang murah bangat ni bersama free gift yang disediakan. Ada yang komen, “Husihh! Banyak nya Promo ZPR tahun ni sepanjang 2021, Mei hari tu sudah ada promo, sambung Jun pulak.” Sekarang sambung lagi Julai.

Ya memang betul ini kerana ia adalah salah satu Perancangan Strategi Pemasaran Zai Permai Resources (ZPR) untuk tahun 2021. Antara objektifnya ialah untuk meyebarkan kebaikam MAB kepada orang ramai yang belum mengetahui khasiat MAB. Ia juga dapat membantu Dealer-Dealer untuk tingkatkan jualan dalam menjana pendapatan keluarga, terutama masa pandemik ini.

PRODUK laku keras ZPR – Maajun Anggun Bistari (classic) yang sentiasa mendapat jualan tertinggi berbanding produk-produk yang lain diikuti Maajun Anggun Bistari (tablet) makanan tambahan yang semakin menambat hati wanita di luar sana.

Selain itu ada yang tidak gemar MAB Classic mereka boleh mengambil MAB Tablet yang diperkayakan dengan vitamin A,C,D,A,K. Peminat MAB Tablet boleh mendapatkan promosi dibawah.

Pada masa pandemik kini, alternatif untuk tingkatkan imunisasi badan seperti HSPM juga menjadi rebutan untuk seisi keluarga dari anak kecil berumur 2 tahun sehingga dewasa. Dengan itu promosi HSPM Julai 2021 diteruskan.

DHC Care untuk mereka yang berumur yang masih pentingkan kesihatan juga ada pilihan dari ZPR. Terdapat kes pelanggan DHC CARE yang pernah kontek rapat dengan pesakit Covic 19 dengan rutin mengamalkan DHC CARE dengan izin Allah dia bebas dari jangkitan Covic 19. Ini kerana ia mampu membina antibodi yang kuat dengan DHC CARE.

PROMOSI memberi kelebihan bukan sahaja pada penjual tetapi kepada pembeli yang bijak juga. Pada masa promosi, Dealer diberi harga belian yang jauh dari murah berbanding pada bulan bukan promosi. Harga belian adalah RM26/botol sahaja bagi 10-99 botol MAB klasik; dan RM25/botol  sahaja bagi 10-99 botol MAB tablet dan setiap pembelian 10 botol akan menerima “free gift” kalender penanda MAB, Anggun Feminine Wash dan Herbal Hand Sanitiser (keperluan wajib seakarang) selagi stok masih ada. Bukan itu sahaja, Dealer juga layak menerima “Rebat” RM50 dengan pembelian minimum 50 botol. Ada lagi, dengan pembelian itu juga ia melayakkan Dealer untuk menerima “Reward” RM50. Jadi wang keseluruhan yang diterima dengan pembelian minimum 50 botol adalah RM100 pada bulan promosi.

ZPR sentiasa menggalakkan Dealer untuk mengambil peluang untuk membeli lebih pada bulan promosi. Dengan ini setiap pembelian 200 botol ke atas/ minimum RM4,800 akan melayakkan Dealer untuk menerima 1 keping “Gold Bar” (0.25 gm) dan lebih banyak lebih lumayan ganjarannya, ini kerana dengan belian minimum RM10,000 pula akan menerima 2 keping “Gold Bar” (0.25gm). Ini baru ganjaran yang bakal dan telah diterima Dealer pada bulan-bulan promosi, BELUM LAGI ganjaran yang bakal diterima pada AKHIR TAHUN! … ya ADA LAGI tu, insya allah.

Selain itu juga ZPR juga membuat Cabutan Bertuah pada bulan-bulan tertentu. Hadiah sangat lumayan iaitu Gold Bar 0.25 gram dan wang tunai. Pada bulan Julai 2021 ini cabutan bertuah di adakan lagi. Cabutan Bertuah Julai adalah untuk promosi Combo Box Chenta Hatiku, MAB dan Anggun Femimine Wash.

PELANGGAN mahu lebih lagi? Harga nak murah lagi? Nak dapat “Rebat & Reward”? Nak juga “Gold Bar”? AYUH sertai kami sebagai Dealer, Kelas Online Info Produk akan ZPR sediakan untuk semua Dealer baru dan tunjuk ajar dari Leader yang berpengalaman. Insya allah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *