Search
Close this search box.

ANGGUN FEMININE WASH (AFW)

Anggun Feminine Wash (AFW) adalah pencuci intim wanita organik dirumus dari dari herba alami seperti sireh, bunga chemomile, aloevera daun daun pudina.

AFW berfungsi sebagai antiseptik/antibakteria bertujuan mengatasi masalah keputihan, bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita terutama ketika haid, melawan sebarang jangkitan mikro-organisme seperti bakteria serta merawat masalah kegatalan, mencerahkan kawasan kelangkangan sekitar miss V. Rasanya yang menyegarkan, sejuk bermenthol dari daun pudina sangat selesa untuk digunakan.

KEBAIKAN ANGGUN FEMININE WASH

  1. Mengetatkan vagina.

2. Memelihara kelembapan miss V.

3. Mengatasi gatal-gatal miss V.

4. Mengharum dan menyegarkan bahagian intim sepanjang hari.

5. Membersihkan dan menyembuhkan luka miss V akibat bersalin.

KHASIAT SIREH

Mengandungi antiseptik/antibaketia yang mampu membunuh bakteria penyebab keputihan sekaligus menghilangkan bau yang tidak enak pada miss V. Disamping itu, kandungan tanin dalam sireh dapat mengurangkan lendir berlebihan dan merawat luka selepas bersalin.

KHASIAT BUNGA CHAMOMILE

Mengandungi antioksida untuk menjaga kulit dari radikal bebas dan membantu produksi kolagen untuk membuatkan sekitar miss V nampak cerah.

KHASIAT ALOE VERA

Sebagai pelembab semulajadi, menguat otot-otot miss V dan mencerahkan sekitar miss V.

KHASIAT DAUN PUDINA

Rasa sejuk bermenthol untuk kesegaran otot miss V juga sebagai antiseptik/antibakteria menghalang pertumbuhan bakteria mikroorganisma.

CARA PENGGUNAAN

Ambil beberapa titis AFW, tuang pada tapak tangan dan campurkan dengan air. Sapu dan ratakan pada bahagian intim sehingga ke ruang dalam dan bilas dengan air hingga bersih.

SELAMAT MENCUBA

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *